Administrator
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Użytkownik
tu jest najstarszy a nie Eragon
to to jeszcze działa?
kotek
Darel this is Rapid Tam wszystko prawie działa. I potwierdzam to Najstarszy, ale jak ktoś chce Eragona to google nie gryzie
Ja mam, ale szczerze mówiąc, nie rewelacja. Koleś średnio czyta, nawet nie wiem kto to, mimo że jest to profesjonalista.
Efekty dźwiękowe są słabe, ale da się słuchać.
kotek
Ale to Ebook a nie audio... Audiobooków nie ciepię, zazwyczaj lektor jest do dupy w nich.
Nom ani ebooków ani audiobooków nie trawie ale jak czasami nie mogę znaleźć jakiejś książki w bibliotece to kołuje sobie ebooka bo są łatwiej dostępne od normalnej książki
kotek
U mnie w bibliotece połowy książek, które mnie nie interesują nie ma ;< (różne filozoficzne, o religiach itp.) a westerny, przygodówki itp. są poniszczone w większości... Dlatego jestem skazany na Ebooki. Najgorsze jest, że cały czas ktoś mnie na gg rozprasza Gdyby nie gg to czytałbym ksiązkę 2-3 razy szybciej ...
Tak... Ebooki, jedyna moja nadziej. A na dodatek ta nowa książka - "Lewa ręka Boga" i nie mogę jej dostać nigdzie
O a ja ślepy jestem
Ja też już niedługo będę skazana na okulary:D właśnie przez czytanie ebooków ale nie tylko jest masa innych powodów ale w większości to przez "nadmierną ilość czytania książek" tak zdefiniowała to okulista a więc są i minusy czytania
kotek
Taaa np. 2 x -2.25 na gałach tak, że nawet piłki w tv nie widać... Zawodników ledwo co widzę (dlatego oglądam mecze w okularach)